Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. září 2018 9:57
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Duhový Tekashi 6ix9ine si udělil titul krále Evropy. Tentokrát rapuje do elektronické hudby

HUDBA
Uložit Uložené

Kontroverzní raper nezahálí a představuje kratší novinku.

Tekashi 6ix9ine má v neděli v plánu vydat novinku Stoopid, která by měla přijít hned i s videoklipem, ale ještě předtím se fanoušci dočkali novinky z jiného kontinentu. Duhový raper v rámci své kontroverze rád tvrdí, že je králem New Yorku, což se snaží potvrzovat skladbami v žebříčcích Billboard a na streamovacích službách.

Nyní se rozhodl, že alespoň ve své hlavě ovládne i Evropu. Po spolupráci se slovenskými rapery se Tekashi přesouvá do Paříže, kde narazil na umělce jménem Vladimir Cauchemars. Ten se však věnuje alternativnímu a elektronickému žánru, takže jde o netradiční spolupráci.

Skladba s názvem Aulos spatřila světlo světa v originální verzi s bizarním vizuálem již dříve a podle všeho se Tekashimu zalíbila natolik, že autora oslovil, aby spolu udělali remix. Netradiční spojení má potenciál na vrchní příčky žebřičků, ale nechme se překvapit. Skladba by mohla v dohledné době dostat i vizuál, protože všichni víme, že i ty k úspěchu výrazně pomáhají.

Domů
Sdílet
Diskuse