Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. října 2018 17:01
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Red Dead Redemption 2 zabojuje o titul nejlepší hry roku. V novém traileru láká na divokou jízdu

TECH ROCKSTAR GAMES
Uložit Uložené

Nová hra od Rockstaru je již za dveřmi, a tak nás autoři na výlet na divoký západ lákají novým trailerem. Jak se vám líbí?

Jedna z nejočekávanější her roku Red Dead Redemption 2 vychází již příští týden, a pokud ještě nejste z nějakého důvodu rozhodnutí, zda kovbojce od autorů slavné série Grand Theft Auto dáte šanci, třeba vás přesvědčí nově zveřejněný launch trailer.

Dočkáme se hry roku?

Záběry nám dávají nahlédnout pod pokličku dobrodružství, které na hlavního hrdinu Arthura Morgana a jeho Dutch Van der Linde gang čeká. A jak se zdá, skupinka psanců se rozhodně nudit nebude. Kromě strážců zákona jim jdou po krku totiž i lovci odměn, a tak přežít v tomto světě plném nebezpečí a nástrah nebude žádná sranda. 

Není asi žádným překvapením, že naše očekávání jsou velmi vysoká a věříme, že hra bude atakovat vrchní příčky v anketě nejlepší hry roku. V té je zatím zřejmě největším favoritem severská mlátička God of War, třeba se ale ještě Rockstaru podaří vzít Kratosovi vítr z plachet. Uvidíme.

Teď už si ovšem vychutnejte nový trailer.

 

100 hodin práce za týden

Pokračování vynikajícího prvního dílu zatím vypadá vskutku senzačně a jen doufáme, že se na zájmu veřejnosti o hru nějak negativně nepodepsala nedávná poněkud nešťastná slova Dana Housera, spoluzakladatele společnosti Rockstar Games, ohledně 100hodinových pracovních týdnů ve firmě.

Své prohlášení krátce nato objasnil s tím, že takto enormní množství hodin na hře pracovala jen úzká skupina autorů, a to jen po dobu několika málo týdnů. Taky dodal, že od žádného ze svých zaměstnanců společnost podobný nelidský zápřah nevyžaduje.

I přesto ale zpráva v řadě médií způsobila menší poprask a není se čemu divit. 

Vydání již za rohem 

V uplynulých měsících nám autoři hru představili o něco blíže ve dvojici senzačních gamaplay trailerů, a tak pokud vás tato videa minula, určitě doporučujeme si je ještě zpětně prohlédnout. Stojí totiž za to. Naleznete je po kliknutí na tento a tento odkaz.

Hra Red Dead Redemption 2 vychází 26. října (október) na konzole PlayStation 4 a Xbox One. Kdy přesně se dočkáme verze pro PC, zatím není jasné.

Přibližně měsíc po vydání hry se však můžeme těšit na spuštění multiplayerové části nazvané Red Dead Online, v níž budeme na hřbetu svých věrných ořů brázdit prašné dálavy po boku ostatních hráčů.

Jak se na hru těšíte? Dejte nám vědět níže v komentářích.

Domů
Sdílet
Diskuse