Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. prosince 2018 20:04
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Zhrzený muž otevřel vánoční dárek od bývalé přítelkyně až po 47 letech

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kanaďan svůj slib po celé ty roky neporušil.

Ve svých teenagerských letech možná všechny emoce prožíváme mnohem intenzivněji. To zaručeně platilo i pro Kanaďana Adriana Pearce, který dostal v roce 1971 jako 17letý chlapec vánoční dárek od své tehdejší přítelkyně Vicki Allen.

Do rukou mu ho vložila se slovy, že bude lepší, když se rozejdou, a tak na otevírání dárku neměl vůbec chuť. Po návratu domů ho hodil pod vánoční stromeček a situace se opakovala dlouhá léta až do začátku prosince tohoto roku.


Až 47 let trvalo Adrianovi, než se odhodlal svůj vánoční dárek otevřít. V médiích přitom zaujal už loni, když o svém dárku vyprávěl novinářům, ale na otevření jsme si museli rok počkat. Zúčastnila se ho i samotná bývalá přítelkyně Vicki Allen, ba co víc, Adrian mezitím stihl o svém životě a dárku napsat knihu.

Desítky kamarádů i známých se shromáždily v St. Albertě, kde byly zvědaví na to, co mu vlastně Vicki darovala. Jak se ukázalo, byla to kniha plná komiksových ilustrací s názvem „Love is...“. Vytvořila ji Kim Grove, která se při tom inspirovala zamilovanými dopisy od svého manžela. Na ilustracích popisuje to, co vlastně láska znamená.

Adriana dárek potěšil, hned prohlásil, že si ho nechá zarámovat. Překvapená byla i Vicki, která si už nepamatovala, co mu tehdy darovala.

Konstatovala, že podobná tvrdohlavost trvající 47 let zřejmě nebude úplně zdravá, ale byla šťastná, že Adrian konečně může nechat dárek v minulosti. Sám se dokonce radoval z toho, že slib o tom, jak ho nikdy neotevře vlastně neporušil, protože ho otevřel spolu s Vicki a ne sám.

Domů
Sdílet
Diskuse