Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. prosince 2018 14:42
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Babičky z domova důchodců v Orlové navštívil striptér. Splnil jim vánoční přání

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na tohle prosincové odpoledne obyvatelky domova seniorů v Orlové jen tak nezapomenou.

Ježíškova vnoučata nepřinášejí seniorům jen hmotné dárky, ale i nevšední zážitky. O jednom takovém by mohly vyprávět seniorky z domova v Orlové na Karvinsku. Jedna z nich si totiž přála, aby ji přijel navštívit striptér.

Přání se stalo rozkazem a mezi překvapené seniorky zavítal Rocky z Ostravy. Během několika desítek minut jim střihl show, která zpočátku vyvolávala překvapené reakce, ale po čase se staré dámy začaly bavit, některé ho i plácly po zadku a ozkoušely jeho silné ruce. 

Striptéra objednaly a zaplatily čtyři dívky, které chtěly osmdesátileté paní Evě a jejím kolegyním z domova pro seniory splnit přání. Rocky šel na věc profesionálně, svoji show přizpůsobil věku klientek, nebyl příliš vulgární a nakonec si získal jejich pozornost i přízeň.

Ježíškova vnoučata tak opět splnila jedno přání, ač neobvyklé. Svůj účel ale splnilo. Seniorkám vykouzlilo úsměv na tváři.

Domů
Sdílet
Diskuse