Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. května 2019 13:05
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Když s ním mluvíš, dívej se mu na srdce. Stein27 představuje experimentální novinku

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Zároveň tě zveme na MIKE ROFT Tour, která se bude konat ve velkých klubech během druhé poloviny roku 2019.

Už se nemusíme vůbec bavit o tom, že mladí čeští rapeři postupně ovládají celou pomyslnou scénu a svou zásluhu na tom má i Brno. Právě odtud máme možnost poslouchat stále více talentů a jedním z nich je i Stein27. Ten má za sebou hned několik velkých hitů a dalším by měla být aktuální novinka.

Ta dostává název Berlin a my ti snad nebudeme muset vysvětlovat proč. Samotný vibe skladby, o který se postarali lidé z Conspiracy Flat na hudební produkci, totiž připomíná atmosféru populárních německých elektronických klubů.

Stein zvládl track bez problémů osedlat a výsledkem je experimentální záležitost, která si bez pochyb najde množství fanoušků. Poděkování již tradičně patří i D.Kopovi jako zvukovému inženýrovi.

Zároveň tě tímto zveme na MIKE ROFT Tour, v jejímž rámci uslyšíš živě i tuto věc a kromě Steina uvidíš i Calina, dvojici SHXRTY a KOJO, Indigo a Persil.P, ale také Fadexe a IAM.SPACEY. První vlna lístků je k dispozici na oficiální stránce v předprodeji a ty snad víš, že by sis měl s koupí pospíšit.

Keď s ním hovoríš, pozeraj sa mu na srdce. Stein27 predstavuje experimentálnu novinku
Keď s ním hovoríš, pozeraj sa mu na srdce. Stein27 predstavuje experimentálnu novinku
Domů
Sdílet
Diskuse