Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. května 2019 17:04
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Zuzana Čaputová o hudbě, módě, haterech a blížících se volbách do Evropského parlamentu

REFRESHER
Uložit Uložené

Nově zvolené prezidentce jsme položili i otázky, na které dosud neměla možnost odpovědět. Jakou hudbu poslouchá, jak přistupuje k nenávisti a co si myslí o influencerech?

Nově zvolená prezidentka Zuzana Čaputová nastoupí do funkce 15. června, kdy proběhne její inaugurace. Jsme velmi rádi, že ještě předtím přijala pozvání na video rozhovor, který byl v konečném důsledku speciální nejen pro nás, ale i pro ni.

Moderátorka Denisa se jí totiž ptala i otázky, na jaké dosud neměla možnost odpovědět. Zajímal nás její hudební vkus, postoj k módě, zda se považuje za influencerku i to, kdo má poslední slovo při správě jejího Instagramu.

Obzvláště důležitým a aktuálním tématem jsou i volby do Evropského parlamentu a také slovenská prezidentka připomíná, že je obzvláště důležité se jich účastnit. Konat se budou již 24. a 25. května.

Na závěr rozhovoru jsme si ještě se Zuzanou Čaputovou zahráli jednoduchou hru, v rámci níž dostala vždy na výběr ze dvou odpovědí a musela se rychle rozhodnout. Dozvíš se, zda má raději lyže, nebo snowboard; Game of Thrones, nebo Oteckov; sezení v uličce, nebo u okna a Android, nebo iPhone.

Domů
Sdílet
Diskuse