Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. června 2019 8:42
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Toronto získává historicky první titul v NBA. Drake definitivně prolomil svoji kletbu

Toronto získává historicky první titul v NBA. Drake definitivně prolomil svoji kletbu
Zdroj: TASR/AP
SPORT
Uložit Uložené

Dlouhá léta Drizzy přinášel smůlu hráčům, kterým fandil. Výhra Toronta ve finálové sérii NBA ji už snad definitivně zlomila.

Serena Williams, Conor McGregor, Anthony Joshua, evropští fotbaloví hráči i týmy NBA. Toto všechno jsou historicky známé oběti prokletí známého jako Drake Curse. V překladu: drtivá většina sportovců, kterým kdy populární raper fandil, jednoduše nedokázala svůj zápas dotáhnout do vítězného konce.

Vše však nasvědčuje tomu, že je kletba konečně prolomena a postarali se o to basketbalisté z Toronto Raptors. Pro ně a Kanadu je to zároveň vůbec první titul, který za celou historii NBA získali.

Drake si dal výrazně záležet na tom, aby udělal pro Toronto ve finálové sérii co nejvíce. Osobně se účastnil každého zápasu a hráče soupeře znervózňoval, jak se jen dalo. Dělal si z nich srandu na sociálních sítích i přímo na palubovce a je skoro neuvěřitelné, že mu tato drzost prošla.

Od prvního zápasu se vysmíval největším hvězdám včetně Greena, Curryho či Duranta, který mimochodem do posledního zápasu nenastoupil kvůli zranění. I toho si Drizzy všiml a nabídl mu, že může zdarma využít jeho zdravotní pojištění.

V posledním zápase Golden State podlehli Torontu Raptors v poměru 110:114 a konečný stav série je 2:4. Otázkou ještě zůstává, zda prsten pro šampiona dostane i Champagne Papi, který si ho v každém případě zaslouží. Nejužitečnějším hráčem finálové série se stal Kawhi Leonard, který naházel v posledním zápase 22 bodů.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa champagnepapi (@champagnepapi),

Domů
Sdílet
Diskuse