Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
16. června 2019 18:42
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Calin: Úspěch byl, když si mě hudební scéna začala všímat (Odhodlání lovit)

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Sleduj další díl série Odhodlání lovit, v rámci níž ve spolupráci s Jägermeisterem mapujeme život zajímavých osobností.

V naší sérii krátkých dokumentů ve spolupráci s Jägermeisterem s titulem Odhodlání lovit máš nyní možnost vidět Calina. Raper a zpěvák začínající pod slovenským Comebackgangem se za pár krátkých let a stále bez debutového alba dokázal vypracovat na plnohodnotného interpreta, jehož hudba osvobodila od práce a dokáže se jí živit.

Ve videu jsme navštívili pár symbolických míst v Brně, kde aktuálně žije. Postupně jsme navštívili studio, vyhlídku i tréninkový gym, kde tráví taky hodně času, protože se dlouhodobě věnuje bojovým sportům.

Calin nám vyprávěl, jak se k tvorbě dostal, co ho motivuje i jak se vyrovnává s hatem. Dozvídáme se, že je stále aktivním studentem a jeho jasný vzkaz pro diváky je, aby dělali to, co mají rádi, a nepřestávali lovit. Být ve svém životě aktivní je velmi důležité a Calin si to uvědomuje jako člověk, interpret i nadšenec pro sport.

Doporučeno
Odhodlání lovit: Hlava FCK THEM Yaksha vyprávěl o haterech a snaze prorazit v Americe Odhodlání lovit: Hlava FCK THEM Yaksha vyprávěl o haterech a snaze prorazit v Americe 8. října 2018 17:47

Zároveň ti při této příležitosti dáváme možnost vyhrát lístky na Mike Roft Tour, která se bude konat po létě. Vše důležité najdeš na našem Instagramu:

Domů
Sdílet
Diskuse