Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
28. července 2019 19:21
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Český miliardář: Nemám čas si užívat peníze (Rozhovor)

REFRESHER KAREL JANEČEK
Uložit Uložené

Za co utrácí nejvíce a jak vnímá trend influencerů?

Karel Janeček je český miliardář, filantrop a matematik, který proslul i jako bojovník proti korupci. Nám v rozhovoru prozradil, jak vydělal své první peníze a jaké bylo jeho dětství. Poodhalil nám trochu více koncepci volebního systému, který by podle něj mohl být revolučním a mnohem objektivnějším než ten současný. 

Dozvěděli jsme se, že sice přechovává lásku k autům, ale ve skutečnosti nemá čas užívat si své peníze, protože se aktivně věnuje práci. Poodhalil nám, jak funguje jeho denní režim a netají se tím, že pracovní setkání si plánuje i před půlnocí. 

Karel vnímá i existenci influencerů, co považuje za jasný příklad svobody. Každý z nás má možnost měnit svět, je však důležité pracovat. Jako důležité na cestě za úspěchem vidí pády, bez kterých by se nemohl člověk postavit a jít dál. Dozvíš se, kdy byl naposledy na dovolené a jak ji nejraději tráví. 

Domů
Sdílet
Diskuse