Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. srpna 2019 8:34
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Drake vydává nostalgické album plné zásadních momentů jeho kariéry. Legendární hity našly oficiální cestu na veřejnost

HUDBA
Uložit Uložené

Champagne Papi konečně umístil na streamovací služby hity jako 4 PM in Calabasas nebo 5 AM in Toronto.

Drake nás už před několika týdny příjemně překvapil, když na svém Instagramu ohlásil album mode, což v jeho případě znamená, že se jednoduše zavře do studia a vydá úspěšný projekt. I když jsme původně nevěděli, co očekávat, během včerejšího večera zveřejnil i tracklist, a ten napověděl, že nepůjde o klasický nosič, ale spíše o nostalgickou záležitost obsahující i nové věci. 

Na Care Package se totiž nacházejí tracky, které jsme sice měli možnost slyšet již v roce 2011 a odřít je v přehrávačích, nikdy se však nedostaly na světlo světa přes streamovací služby.

Doporučeno
Drake znovu otevírá beef s Kanyem Westem. S Rick Rossem chtějí být pohřbeni se všemi svými penězi Drake znovu otevírá beef s Kanyem Westem. S Rick Rossem chtějí být pohřbeni se všemi svými penězi 16. června 2019 10:08

Některé se dočkaly premiéry pouze přes OVO Sound Radio, jiné se jednoduše objevily na neznámých YouTube kanálech nebo SoundCloudu, což nám však nikdy zásadně nevadilo. I skladby jako 4 PM in Calabasas, 5 AM in Toronto nebo Can I konečně můžeš poslouchat na Apple Music nebo Spotify. 

Dočkali jsme se i pár nových věcí, pravděpodobně však Drizzy nebude s tímto projektem soutěžit v kategorii alb roku. Nese však uměleckou hodnotu a definuje jeho přínos k hudbě napříč lety.

Domů
Sdílet
Diskuse