Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. srpna 2019 14:26
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Neomezená data i mimo letní nabídku. T-Mobile představil revoluční datové balíčky, platit začnou v září

TECH
Uložit Uložené

Po letních neomezených datech zdarma nabízí T-Mobile balíčky, na které mohou zájemci přesedlat již od září.

O potřebě levných neomezených dat se v Česku hovoří již dlouho. Jistá revoluce však přišla až na začátku léta, kdy T-Mobile představil propagační akcí, která všem jeho zákazníkům umožnila zcela zdarma přejít na balíček, který jim umožňuje prosurfovat kolik GB dat jen chtějí.

Ukázalo se, že to jde a dokonce, že o to je mezi Čechy zájem. V červenci si tento balíček aktivovalo přes 774 tisíc zákazníků. T-Mobile proto navazuje na tuto akci a přináší na tuzemský trh regulérní nabídku balíčků neomezených dat. O novince informoval portál Lupa.cz

Doporučeno
Mobilní revoluce? T-Mobile nabízí neomezená data zdarma na léto Mobilní revoluce? T-Mobile nabízí neomezená data zdarma na léto 17. června 2019 15:19

Neomezená data i mimo letní nabídku. T-Mobile představil revoluční datové balíčky, platit začnou v září

Růžový operátor představuje dva speciální datové tarify. První dostal název Neomezeně HD. Obsahuje 50 GB dat v plné rychlosti, přičemž po jejich vyčerpání nedojde k úplnému odpojení, ale pouze snížení na 10 Mbit/s.

Doporučeno
Mladý Čech chce z nemocničního lůžka změnit tuzemské operátory. Dejte nám neomezená data, požaduje Mladý Čech chce z nemocničního lůžka změnit tuzemské operátory. Dejte nám neomezená data, požaduje 31. července 2018 13:04

Součástí nabídky je 35 GB roamingový EU limit. Cena Neomezeně HD je 875 Kč, přičemž sám o sobě neobsahuje volání ani SMS. To mohou zákazníci dokoupit neomezeným balíčkem za 400 Kč, čímž vytvoří kombinaci za 1 275 Kč měsíčně.

Druhým balíčkem je Neomezeně HD Max. Ten už není redukován žádným datovým limitem ani v rychlosti, ani v množství. Obsahuje pouze roamingový EU limit 40 GB. Stojí 1 175 Kč a v kombinaci s hlasovým balíčkem za 400 Kč se zákazník dostává na měsíční cenu 1 575 Kč.

K datovým tarifům není v případě nezájmu potřeba dokupovat volání ani SMS. Datové tarify mohou začít zákazníci využívat hned po skončení letní neomezené akce – tedy od září 2019.  

T-Mobile dále nabízí k tarifům i dotované telefony, ale to už se zákazník zaváže ke 24měsíční smlouvě. Bez této dotace je možná nabídka i bez závazku.

Neomezená data i mimo letní nabídku. T-Mobile představil revoluční datové balíčky, platit začnou v září
Zdroj: Tony Webster/Flicrk

Co na to konkurence?

Touto nabídkou tak T-Mobile s přehledem poráží konkurenci. Vodafone v reakci na letní nabídku představil balíček neomezeného volání, SMS i dat, avšak omezil je na používání pouze v rámci skupiny o minimálně dvou zákaznících, za což si nechává platit 2 400 Kč, přičemž u třech je to 2 600 Kč a u čtyř 2 800 Kč

Doporučeno
Mobilní revoluce? T-Mobile nabízí neomezená data zdarma na léto Mobilní revoluce? T-Mobile nabízí neomezená data zdarma na léto 17. června 2019 15:19

Operátor O2, který zatím jako jediný stojí plně mimo tuto datovou revoluci, zatím srovnatelnou nabídku neomezeného mobilního internetu nepředstavil. Prý však na něčem v současné době pracuje.

„Věřím, že se bude jednat o nejlepší nabídku, kterou jsme kdy představili. (...) Naše nabídka bude odpovídat tomu, co zákazníci skutečně chtějí a potřebují, ale teď opravdu nemůžu být konkrétnější,“ prozradil na konci června generální ředitel O2 Jindřich Fremuth v rozhovoru pro server iDnes. Jestli se však budou změny týkat již letošního podzimu, zatím není jasné.

Domů
Sdílet
Diskuse