Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2019 10:02
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Cristiano Ronaldo pozval Lionela Messiho na večeři. Během společného rozhovoru komentoval vzájemný vztah

SPORT
Uložit Uložené

Oba kanonýři se prý vzájemně respektují.

Po delší době jsme měli opět možnost vidět pohromadě dva nejznámější fotbalisty planety, a to Cristiana Ronalda a Lionela Messiho. Oba se totiž společně zúčastnili předávání cen za nejlepšího hráče sezóny 2018/19 podle Evropské fotbalové unie (UEFA).

Titul nakonec nečekaně vyhrál Virgil van Dijk z FC Liverpool, ale všichni přítomní byli svědky i vtipkování mezi Ronaldem a Messim během rozhovoru pro stanici BT Sport. Oba komentovali předchozí sezónu a portugalský kanonýr se také rozpovídal o jejich zdlouhavém zápasení na vrcholu. Také se vyjádřil, že oba se navzájem mimořádně respektují.

Doporučeno
Vědci díky výpočtům zjistili, kdo z dvojice Cristiano Ronaldo a Lionel Messi je lepším fotbalistou Vědci díky výpočtům zjistili, kdo z dvojice Cristiano Ronaldo a Lionel Messi je lepším fotbalistou 21. srpna 2019 13:58

Znenadání pozval o dva roky mladšího Argentince na večeři. „Samozřejmě, máme mezi sebou dobrý vztah. Ještě jsme sice nebyli na společné večeři, ale doufám, že v budoucnu přijde i to,“ řekl s úsměvem Portugalec v rozhovoru.

Ronaldo také doplnil, že je skvělé být součástí historie fotbalu a že je hrdý na to, že společně s Messim sdílí pódium u příležitosti předávání cen o nejlepšího hráče již 15 let.

Domů
Sdílet
Diskuse