Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. září 2019 11:20
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

Facebook bude konkurovat Tinderu. Spustil vlastní seznamku

TECH TINDER
Uložit Uložené

Nejzajímavější funkcí je Secret Crush, tedy odhalení tajné náklonnosti k některému z tvých současných přátel.

O plánované sezamovací službě, kterou by měl Facebook přidat do své aplikace jako jednu z funkcí, se spekuluje už déle. Ve čtvrtek konečně odstartovala v USA a dalších 19 zemích. 

 

Facebook Dating má však podle Business Insider fungovat trochu jinak než například populární Tinder. Využívat bude dokonce i databázi uživatelů sesterského Instagramu. Ten je plný mladších uživatel a konec konců také atraktivnějších a provokativnějších fotografií, prostřednictvím kterých muži a ženy loví vytoužená srdíčka a followery.

Facebook bude konkurovať Tinderu. Spustil vlastnú zoznamku
Facebook bude konkurovať Tinderu. Spustil vlastnú zoznamku Zdroj: Facebook.com

Nejvíce se mluví o funkci zvané Secret Crush (Tajný ctitel). V základním okně budeš moci přidat až 9 svých aktuálních přátel z Facebooku nebo followerů na Instagram, se kterými by sis ve skutečnosti dokázal představit rande či dokonce něco víc.

Doporučeno
Nová funkce Tinderu varuje uživatele před zeměmi, kde za homosexuální vztahy hrozí vězení Nová funkce Tinderu varuje uživatele před zeměmi, kde za homosexuální vztahy hrozí vězení 26. července 2019 14:15

Pokud se také ocitneš v jejich výběru, získáš match a Facebook Dating vás tak spojí a vyjasní vaše tajné touhy, aniž byste se museli ztrapňovat neohrabanými pokusy v textové konverzaci nebo reálném životě.

Seznamka bude samozřejmě fungovat i se seznamem zcela nových a neznámých lidí, které si Facebook Dating ze své spodní lišty aktivují. Klíčovou výhodou před Tinderem a ostatními službami má být plně bezplatné používání a obrovská databáze dat v profilech uživatelů. Spojovat se tak budeš moci například jen s lidmi, kteří lajkli stejné stránky jako ty.

Facebook bude konkurovať Tinderu. Spustil vlastnú zoznamku
Facebook bude konkurovať Tinderu. Spustil vlastnú zoznamku Zdroj: Facebook.com

Business Insider spekuluje, že nová seznamka má Facebooku pomoci přitáhnout zpět mladé. Ti se totiž pomalu přesouvají právě na Instagram a v případě zájmu o randění například na zmíněný Tinder. Statusy, komentáře a reklamy na Facebooku je už příliš netrápí.

Domů
Sdílet
Diskuse