Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2019 12:46
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Legendární reklama od Kofoly je zpět. Zlaté prasátko se tentokrát zjevuje na obloze

NEWS
Uložit Uložené

Neexistuje slovenský reklamní spot, který bychom si s Vánocemi spojovali více než právě tento z roku 2003.

 

Reklamy jsou neodmyslitelnou součástí Vánoc a právě ta z roku 2003 od Kofoly je legendou, kterou se možná už nikdy nepodaří překonat. Dobrou zprávou je, že ikonická hláška „Ne, ne, já nemusím, já už ho vidím“ se bude během těchto svátků opět ozývat z našich televizních přijímačů. Společnost se totiž rozhodla recyklovat nejznámější část a přidat k ní nový příběh.

Cílem spotu je navodit vánoční atmosféru a zároveň posunout myšlenku ještě o něco dále – na oblohu, a to i za pomoci dalšího výrazného symbolu, neboť muž připomíná Večerníčka. „Na noční obloze se díky kouzlu prasátka rozsvítí zcela nové souhvězdí, souhvězdí Prasátka. Díky němu bude moci Zlaté prasátko spatřit skutečně každý, a to nejen během Vánoc. Stačí najít Velký vůz a správně pospojovat hvězdy v souhvězdí Velké medvědice,“ dodává marketingová manažerka Kofoly Lucia Tarbajovská pro HN.

Souhvězdí Zlatého prasátka bude komunikovat i nová vánoční příchuť na etiketách. O tvorbu spotu se postaral režisér Robert Hloža a dozvídáme se i to, že natáčení probíhalo během října, a tak musel být použit i umělý sníh.

Doporučeno
5 skvělých tuzemských filmů, které zakázali komunisté. Chtěli je navždy zničit 5 skvělých tuzemských filmů, které zakázali komunisté. Chtěli je navždy zničit 18. listopadu 2019 9:29
Domů
Sdílet
Diskuse