Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. prosince 2019 18:43
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Českým hokejistům v Moskvě pustili hymnu Kazachstánu, fanoušci tu naši zazpívali sami

SPORT ČESKO
Uložit Uložené

Před dnešním zápasem proti Švédsku došlo v Moskvě k trapnému omylu.

Přešlapy se stávají a ani prestižní sportovní události nejsou v tomto směru výjimkou. K jednomu takovému omylu došlo například právě dnes před hokejovým utkáním mezi Českem a Švédskem v Moskvě. Našim hokejistům tam totiž místo české hymny zahráli kazašskou. Informovala o to ČT24 na svém Twitteru.

Špatná hymna hráče na ledě i fanoušky v hledišti pochopitelně zaskočila, po chvíli se pak z úst hlasatele ozvala omluva, tu správnou ovšem nepustil. Pohotoví fanoušci proto dlouho neváhali a českou hymnu zazpívali sami

Doporučeno
Trapas na MS: Slovenským florbalistkám zahráli českou hymnu Trapas na MS: Slovenským florbalistkám zahráli českou hymnu 8. prosince 2019 11:47

„Každý jsme na sebe trochu nechápavě koukli, ale vzápětí tu jinou hymnu zastavili. Ani nevím, jaká hymna to byla,“ uvádí server iDNES vyjádření kapitána Jakuba Jeřábka, který společně s týmem ocenil pěvecký výkon fanoušků.

Ruská hokejová federace se za nepříjemný incident později omluvila na svých oficiální webových stránkách. Video z ostudné chyby si můžeš prohlédnout níže pod textem.

Zápas proti Švédsku český tým prohrál v poměru 1:3.

Domů
Sdílet
Diskuse