Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2020 12:44
Čas čtení 0:41
Dominik Vetrák

Brooklyn Nine-Nine se vrací! Seriál v retro traileru slibuje velkou porci zábavy

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Už v únoru se dočkáme návratu jednoho z nejlepších komediálních seriálů současnosti.

Brooklyn Nine-Nine jsme zmiňovali naposledy před pár dny, a to v seznamu 10 nejočekávanějších seriálů. Dnes tu máme k 7. sérii rovnou i trailer. Ten se nese v retro stylu 80. let, tedy zejména po vizuální stránce. Postavy a oblíbený svět policejního obvodu se nemění. Zjišťujeme, jak se Captain Holt popasoval s rolí pochůzkáře a jaké nástrahy čekají hlavní hrdiny tentokrát. Už se těšíš na klasické epizody s Dougem Judym a halloweenským speciálem?

Doporučeno
10 nejočekávanějších pokračování oblíbených seriálů roku 2020 10 nejočekávanějších pokračování oblíbených seriálů roku 2020 10. ledna 2020 11:00

Prvních dvou epizod se dočkáme již 6. února, a to díky televizi NBC, která seriál obnovila poté, co ho po 6. sérii Fox zrušil. V prvních dvou částech uvidíme, jak si Holt zvyká na svou novou roli v ulicích velkoměsta a poznáme také postavu kapitánky Kim. Ztvárnila ji Nicole Bilderback.

Domů
Sdílet
Diskuse