Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2020 18:50
Čas čtení 0:41
Daniel Mikolášik

Americký raper se na Instagramu chlubil autem s trnavskou SPZ. Policie zjistila, že se po autě pátrá

NEWS
Uložit Uložené

Věc prý bude dále řešena policií v Trnavě.

U nás ne až tak známý americký raper $not se už před nějakým časem na svém oficiálním instagramovém profilu pochlubil fotografií jeho nového automobilu značky BMW, jehož SPZ byla slovenského původu. Konkrétně patřila do trnavského okresu. Jeho slovenští fanoušci si toho ale okamžitě všimli a prověřili, o jaké auto se jedná.

Doporučeno
Od islámu přes křesťanství k judaismu. Afroamerický raper vyměnil drogy a gang za rap o Bohu a přestěhoval se do Izraele Od islámu přes křesťanství k judaismu. Afroamerický raper vyměnil drogy a gang za rap o Bohu a přestěhoval se do Izraele 2. ledna 2020 20:40

Jak informuje policie na Facebooku, zjistili, že auto, respektive jeho evidenční číslo, je v policejní databázi evidováno jako hledané. Bližší podrobnosti ale nejsou známy, ani to, zda auto pochází ze Slovenska, nebo jde jen o značku, případně či náhodou vozidlo není kradené.

americky raper kradnute auto
americky raper kradnute auto Zdroj: Instagram/@snot

Policie dokonce před zhruba měsícem raperovi prostřednictvím Instagramu napsala, že mají otázky v souvislosti s jeho novým autem. $not zprávu dokonce sdílel na svém profilu a smál se tomu. Příspěvek tehdy smějícími se emotikony dokonce komentoval i další známý americký raper Lil Tecca.

$not ale slovenské policii neodepsal a mezitím dokonce fotky auta či příspěvek sdílející zprávu s výzvou od státních orgánů ze svého profilu vymazal. Jelikož raper odmítl podat jakékoliv informace oficiálnímu účtu sboru na Instagramu, věc prý bude dále řešena policií v Trnavě.

Domů
Sdílet
Diskuse