Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2020 16:20
Čas čtení 0:49
Vojtěch Vanda

Turistka natočila slona, který se procházel po hotelu na Srí Lance

ZAJÍMAVOSTI SRÍ LANKA
Uložit Uložené

Slon se ve skutečnosti stal běžnou součástí hotelu.

Stalo se ti někdy, že jsi v hotelu potkal nějaké neobvyklé zvíře? A co třeba divokého slona? Jednoho takového zachytila kamera turistky, která navštívila hotel Jetwing Yala na Srí Lance. Na snímku je zvíře, které se zvídavě prochází po ponuře osvětlené místnosti, v níž je pouze pár lamp. Obrovské zvědavé zvíře je „kontroluje" tak, že do nich šťouchá chobotem. Při tom dělá až podezřele málo nepořádku a chová se úplně v klidu.

Doporučeno
Na Srí Lance zahynulo rekordních 361 slonů. Nejvíce jich zabil člověk Na Srí Lance zahynulo rekordních 361 slonů. Nejvíce jich zabil člověk 13. ledna 2020 7:33
 

„Vzbudila mě smska od mámy, ve které psala, že divoký slon velice obezřetně chodí po hotelu na Srí Lance, během čehož šťouchá do věcí kolem chobotem,“ uvedla ve svém twitterovém příspěvku uživatelka, jejíž uploadované video se stalo celosvětovým hitem. Získalo takměř 380 tisíc srdíček.

Jak se nakonec ukázalo, slon není až tak divoký, přestože si dovnitř nakráčel z ulice jako obyčejný turista. Jmenuje se Natta Kota a na pravidelné obchůzky po ubytovacím zařízení chodí už od roku 2013. Jeho nejoblíbenější činností je prý bezcílné bloumání, šlofíky v chodbách nebo „kradení“ ovoce. Dle majitelky twitterového účtu, který roztomilou scénu zachytil, je volný a všichni jej mají rádi.

Domů
Sdílet
Diskuse