Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2020 22:17
Čas čtení 0:52
Daniel Mikolášik

Demi Lovato popisuje, jak rodičům oznámila, že ji přitahují obě pohlaví. Prý se celou dobu třásla a plakala

NEWS
Uložit Uložené

Zpěvačka si dlouho nebyla jistá svou sexualitou. V rozhovoru otevřeně přiznala, že ji přitahují i ženy a popsala i svůj coming out před rodiči.

Bývalá Disney hvězda a zpěvačka Demi Lovato zažívala poslední roky skutečně bouřlivé období související zejména s vlastním sebepřijetí či poznáním své sexuality. Od doby, kdy se v roce 2018 předávkovala, se snažila bojovat a nyní je z ní zcela nová a sebevědomá žena.

Během nedávných předávání prestižních cen Grammy ji fanoušci mohli vidět po dvou letech vystupovat opět živě. Své sebevědomí dává znát každému, kdo o ní pochyboval, a v nejnovějším rozhovoru s moderátorem Andym Cohenem v rádiu Sirius XM dokonce otevřeně hovoří o tom, jak se vypořádala se svou sexualitou.

Doporučeno
Demi Lovato bojuje za přirozenou krásu, odmítá Photoshop. Zveřejnila další fotografie v plavkách Demi Lovato bojuje za přirozenou krásu, odmítá Photoshop. Zveřejnila další fotografie v plavkách 16. září 2019 8:15

Zpěvačka v Andyho show popisovala, jak rodičům v roce 2017 oznámila, že ji přitahují obě pohlaví. „Bylo to skutečně emotivní a krásné. Po tom, co jsem jim to řekla, jsem se ještě dlouho třásla a plakala jsem,“ vzpomíná Demi. Její rodiče ji prý okamžitě přijali takovou, jaká je a podporovali ji.

Její otec o tom prý už tušil, ale zpěvačka byla údajně velmi nervózní z toho, jak zareaguje matka. „Chci, abys byla šťastná,“ odpověděla jí. 27letá zpěvačka tvrdí, že je velmi vděčná za to, jakou má rodinu. Později si povídali, zda si plánuje v blízké době založit i svou vlastní.

„Nevím, jak bude vypadat moje budoucnost. Netuším, jestli budu mít děti tento rok nebo za 10 let. Také nedovedu říci, zda se budu mít s nějakým partnerem, nebo bez,“ dodala Demi.

Domů
Sdílet
Diskuse