Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. února 2020 8:29
Čas čtení 0:33
Ondřej Jarůšek

Zemřel legendární herec Kirk Douglas, bylo mu 103 let

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ve věku 103 let opustila svět filmová legenda Kirk Douglas.

Slavný hollywoodský herec Kirk Douglas v požehnaném věku 103 let zemřel. O smutné zprávě prostřednictvím sociálních sítí informoval jeden z jeho čtyř synů Michael Douglas. Ten svého otce popisuje jako filmovou legendu a člověka s humanitárním cítěním, který věřil v boj za spravedlnost. Pro rodinu to byl ale hlavně skvělý táta a dědeček.

„Zprávu uzavřu slovy, která jsem mu řekl na jeho poslední narozeniny a která budou navždy pravdivá – Táto, mám tě rád a jsem hrdý na to, že jsem tvůj syn,“ píše herec Micheal Douglas v závěru emotivního příspěvku.

Kirk Douglas během své kariéry zazářil v desítkách známých filmů, zřejmě největší popularity dosáhla jeho role ve filmu Spartakus. Filmovou akademií byl v roce 1996 oceněn za celoživotní dílo. Za filmy Šampion, Město iluzí a Žízeň po životě byl dokonce nominován na Oscara, sošku ovšem nezískal.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Michael Douglas (@michaelkirkdouglas),

Domů
Sdílet
Diskuse