Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. dubna 2024 16:31
Čas čtení 0:33
Ella Petrová

Seriálový tip na víkend: Netflix má nový hit, vypráví o nemrtvých detektivech

Seriálový tip na víkend: Netflix má nový hit, vypráví o nemrtvých detektivech
Zdroj: Netfix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Spin-off fantasy hitu Sandman je nyní dostupný na Netflixu a má samé dobré ohlasy. Novinka s názvem Mrtví mladí detektivové by ti přes víkend neměla ujít.

Seriál se točí kolem dvojice náctiletých duchů, kteří se ujímají nadpřirozených případů a snaží se vyhnout tomu, aby byli posláni do posmrtného života. Osmidílná série mezi kritiky vede, na serveru Rotten Tomatoes získala 90 procent, což je opravdu slušný výsledek.
 
Seriál Mrtví mladí detektivové (Dead Boy Detectives) je natočen podle stejnojmenného komiksu Neila Gaimana, stejně jako Sandman, na něhož je novinka napojena.

 
Poté, co hlavní hrdinové Edwin (George Rexstrew) a Charles (Jayden Revri) zemřou, nemají v plánu vstoupit do posmrtného života, ale chtějí zůstat na zemi. Spolu s jasnovidkyní (Kassius Nelson) řeší záhady pro svoje nadpřirozené zákazníky. Mocná čarodějka jim ale udělá škrt přes rozpočet.
 
Jak píše The Hollywood Reporter, seriál rozhodně není nějak drsný. Temný? Jistě. Hořkosladký? Někdy. Ale po celou dobu je to především moc zábavné, a to i díky přitažlivě svéráznému obsazení hlavních hrdinů a drzému smyslu pro humor.

Domů
Sdílet
Diskuse