Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2020 18:38
Čas čtení 0:35
Antonín Havlík

Nik Tendo se v novém videoklipu přiznal k drogám. Eminem překvapil na Oscarech

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Další středa, další porce zpráv ze světa i Česka, další Freshnews.

Nik Tendo aka GoldCigo v listopadu vydal očekávané album FATAMORGANA a jako další track z tohoto projektu, na který natočil se svým týmem videoklip, nese název 6:00 Ráno. V této moodovce zmiňuje drogy i peníze

„Bankovky na stole a drogy v kapse jsou, něco se bude dít, když máme v tvým městě show – broke boys mi komenty na YouTube furt píšou, asi můžu za to, že jejich kapsy prázdný jsou,“ rapuje.

Doporučeno
Yzomandias je zpět po dlouhé nemoci. Karlos Vémola bude moderátor Yzomandias je zpět po dlouhé nemoci. Karlos Vémola bude moderátor 5. února 2020 20:12

92. předávání prestižních filmových cen Oscar je za námi. Zřejmě nejvíce všechny překvapil úspěch snímku Parazit. Ocenění dostal po BAFTA a Zlatém glóbu i Joaquin Phoenix za roli oblíbeného Jokera. Další vítězné kategorie se dozvíš v nových Freshnews.

Na filmovém večeru zřejmě nikdo nečekal účinkování Eminema. Slavný raper překvapil a u nejlepších soundtracků živě vystoupil s Lose Yourself. Nebyl tu však náhodou – před 18 lety za tuto skladbu získal Oscara. 

Více novinek se dozvíš od Martina a Petry v nejnovějších Freshnews.

Domů
Sdílet
Diskuse