Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2020 20:14
Čas čtení 0:57
Dominik Vetrák

Crash Bandicoot se dostane na smartphony. Mobilní hra nabídne vše, co milujeme na prvních dílech

TECH
Uložit Uložené

Activision si zaplatilo vývoj mobilní hry ze série Crash Bandicoot.

Internetem koluje spekulace, že Activision, který vlastní značku Crash Bandicoot, si zaplatil za vývoj nového dílu. Nicméně, nemá jít o klasickou hru na PC a konzole ve stylu N. Sane Trilogy. Lidé z byznysu sice tvrdí, že se dočkáme i zcela nového Crashe, ale ještě předtím podle všeho dorazí mobilní hra. Právě z ní mají pocházet screenshoty níže, které se objevily na herním fóru ResetEra a australském Kotaku.

Vzhledem k tomu, že jde o hru od Activision, můžeme očekávat i všelijaké mikrotransakce a možnosti, jak si vylepšovat schopnosti či dokonce základnu, která je zmíněna na jednom z obrázků. Hra se bude hrát ve vertikální poloze. Levely budou zřejmě menší a hlavně užší než v prvních hrách.

Můžeme se dočkat různorodých úrovní a stylů gameplaye, ale nejprve si musíme počkat na plnohodnotné odhalení, které by nemělo být daleko. Za vývojem má stát společnost King (Candy Crush, Bubble Witch Saga), která od roku 2015 patří pod Activision. Více informací přineseme, jakmile Activision hru představí. 

Domů
Sdílet
Diskuse