Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. února 2020 22:15
Čas čtení 1:06
Dominik Vetrák

Mandalorian se natáčel revolučním způsobem. Obrovský LED displej tvořil prostředí a efekty přímo za herci

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tvůrci seriálu Mandalorian odhalují, jakým stylem ho natáčeli.

Od Mandaloriana jsme čekali víc, což jsme si už řekli v recenzi. Nicméně, je pravda, že se na něj velmi dobře koukalo. Splynutí praktických efektů, reálných kulis a prostředí s počítačovými triky proběhlo na špičkové úrovni. Diváci se tak mohli kochat nádhernými interiéry i exteriéry a užívat si skvělou atmosféru Star Wars. Po pár měsících se štáb a tvůrci k seriálu vrátili, aby nám odhalili tajemství jeho natáčení.

Jak můžeš vidět ve videu níže, více než polovina Mandaloriana se natáčela před speciální LED stěnou a stropem. Ty zobrazovaly interiérové ​​i exteriérové ​​záběry v reálném čase. V podstatě se tak herci procházeli před obrovským displejem, který vytvářel prostředí, v jakém se měli pohybovat v příběhu.

Doporučeno
Recenze: Mandalorian – První velký Star Wars seriál trestuhodně nevyužil svůj potenciál Recenze: Mandalorian – První velký Star Wars seriál trestuhodně nevyužil svůj potenciál 29. prosince 2019 16:14
Domů
Sdílet
Diskuse