Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2020 21:10
Čas čtení 0:46
Richard Balog

Drake předvedl v domácí karanténě bundu za milion korun. V minulosti ji nosíval i Kanye West.

Drake předvedl v domácí karanténě bundu za milion korun. V minulosti ji nosíval i Kanye West.
Zdroj: YouTube
MÓDA
Uložit Uložené

Archivní kousek s rukopisem belgického módního mága si zamilovaly několik hvězdy hudebního průmyslu.

Každý, kdo alespoň občas sleduje dění kolem oděvního průmyslu, ví, že móda nemá žádné hranice. Jedna z největších hvězd hudebního průmyslu současnosti totiž během domácí karantény vytáhla bundu od Rafa Simonse, jejíž hodnota je zhruba milion korun. Za tolik ji prodali před přibližně 2 lety přes Grailed.

Drake se ve videoklipu na skladbu, která postupně získává status virálního hitu, prochází tanečním krokem po vlastní rezidenci oděný do maskáčové MA-1 bundy, přičemž si kryje obličej i ruce. V tomto případě jde o archivní kousek navržený pro sezónu podzim/zima 2001 z kolekce nesoucí název „Riot! Riot! Riot!“.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Archive for Fashion (@archiveforfashion) on

Doporučeno
5 důležitých otázek o Tekashim po propuštění: Může jít na Instagram? Je v ohrožení života? Čeká ho program na ochranu svědků? 5 důležitých otázek o Tekashim po propuštění: Může jít na Instagram? Je v ohrožení života? Čeká ho program na ochranu svědků? 3. dubna 2020 10:26

Drake predviedol v domácej karanténe bundu za vyše 40-tisíc eur, ktorú v minulosti nosieval aj Kanye West
Zdroj: Youtube

Pokud se ti zdá bunda povědomá, bude to zřejmě tím, že v minulosti ji jistý čas nosíval také Kanye West, který si ji tehdy půjčil od sběratele módy Davida Casavanta. Množství malých detailů, nášivek a odkazů činí z díla od belgického návrháře vyhledávanou záležitost i po 19 letech, a to i přes možná sníženou kvalitu.

Outfit navíc doplnil o top s přezkami od značky 1017 Alyx 9SM či o tenisky a čepici Nike. Informace o videoklipu a plánovaných novinkách od Champagne Papiho se dozvíš v článku od kolegy Viktora.

Domů
Sdílet
Diskuse