Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2020 8:32
Čas čtení 0:34
Ondřej Jarůšek

104 mrtvých: Ministerstvo zdravotnictví zveřejnilo další smutná čísla ohledně koronaviru

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Známe aktuální čísla ohledně koronaviru v Česku.

V České republice se novým typem koronaviru SARS-CoV-2, který způsobuje onemocnění Covid-19, nakazilo již 5 335 lidí. Celkový počet obětí stoupl už na 104, na druhou stranu 243 lidem se podařilo uzdravit. Dosud u nás bylo provedeno 106 845 testů. O aktuálních údajích před krátkou chvílí informovalo ministerstvo zdravotnictví na svých internetových stránkách.

Doporučeno
Alexis Crystal nám prozradila, jak začala s pornem a proč si založila Tinder (Rozhovor) Alexis Crystal nám prozradila, jak začala s pornem a proč si založila Tinder (Rozhovor) 8. dubna 2020 15:00

Celosvětově se novým koronavirem nakazilo už přes 1,5 milionu lidí. V poslední době se objevil strmý nárůst nových případů. Trvalo totiž tři měsíce, než se koronavirem nakazilo milion lidí, ale zbylých 500 000 se nakazilo jen zhruba za poslední týden.

Podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha však Česko úspěšně zvládlo zastavit nekontrolovatelné šíření nákazy a brzy se budeme moct vrátit ke svým běžným životům. Už v těchto dnech jsou přístupná veřejná sportoviště, do lesa se smí jít běhat nebo jezdit na kole bez roušky a postupně se otevírají další a další obchody. Příští týden bude navíc možné v odůvodněných případech odcestovat z republiky.

Doporučeno
V Nizozemsku extra opatření proti viru nejsou, říká fotbalista Michal Sadílek. Když jdu s rouškou, lidé se usmívají (Rozhovor) V Nizozemsku extra opatření proti viru nejsou, říká fotbalista Michal Sadílek. Když jdu s rouškou, lidé se usmívají (Rozhovor) 6. dubna 2020 14:31
Domů
Sdílet
Diskuse