Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. dubna 2020 8:28
Čas čtení 1:24
Dominik Vetrák

Money Heist mělo skončit 2. sérií. Netflix ale španělský seriál koupil a stal se z něj celosvětový fenomén

FILMY A SERIÁLY LA CASA DE PAPEL
Uložit Uložené

Na Netflixu najdeš hodinový dokument Money Heist: The Phenomenon. Stojí za zhlédnutí?

La Casa de Papel (Money Heist) je celosvětovým fenoménem. Seriál znají asi všude na světě. Jeho vyznění je důležité v boji za svobodu, při civilních protestech a oslavách vítězství demokracie. Lidé si zpívají ústřední skladby ze seriálu a oblékají se do červených kombinéz jako hlavní postavy, které se rozhodnou vykrást národní španělskou mincovnu.

Seriál se žánrově řadí ke krimi dramatu. Spoléhá se na své skvěle napsané postavy a dějové zvraty v uzavřeném prostředí mincovny, kde hlavní postavy čeká obrovské množství problémů a hádek. Jde o velmi návykový příběh, ve kterém si zamiluješ téměř všechno a první dvě série zhltneš během několika dní. Pokud se chceš o seriálu dozvědět více, klikej sem.

Doporučeno
Recenze: 4. série La Casa de Papel Recenze: 4. série La Casa de Papel 7. dubna 2020 11:29

Minulý pátek vyšla na Netflixu očekávaná 4. série a my jsme v naší recenzi s radostí prohlásili, že nezklamala. Právě naopak, seriál se znovu dostal do špičkové formy a my jsme ho zase zhltli během jednoho dne. Ve stejný den se na Netflixu objevil i dokument s názvem Money Heist: The Phenomenon. Dokument je o tom, jak se hercům změnil život, když se stali celosvětově známými. Španělský seriál totiž ztrácel sledovanost s každým novým dílem. Po 2. sérii to měli dokonce zabalit, ale stal se malý zázrak.

Domů
Sdílet
Diskuse