Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. dubna 2020 18:14
Čas čtení 0:34
Ondřej Jarůšek

Skvělá zpráva! V Česku překonalo koronavirus už skoro 2 000 pacientů

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Ministerstvo zdravotnictví přineslo dobré zprávy.

Před krátkou chvílí zveřejnilo ministerstvo zdravotnictví na svých speciální webových stránkách nové statistiky ohledně koronaviru v České republice a zdá se, že můžeme hovořit o poměrně dobrých zprávách.

Počet aktuálně nakažených totiž klesl 4 890 (oproti ranním 5 087 nakažených) a celkově u nás bylo potvrzeno 7 087 případů (nových případů tedy dnes přibylo jen několik málo desítek).

Zato podstatně výrazněji narostl počet uzdravených pacientů, který dnes přibylo skoro 200. V tuto chvíli úřady hlásí již 1 989 vyléčených lidí a dá se předpokládat, že zítra ráno již uzdravených pacientů bude přes 2 tisíce.

Doporučeno
Jak koronavirus ovlivnil holičství, restaurace, bary nebo posilovny? Zeptali jsme se jich Jak koronavirus ovlivnil holičství, restaurace, bary nebo posilovny? Zeptali jsme se jich 20. dubna 2020 17:35

Bohužel mírně vzrostl také počet obětí. Během dnešního dne zemřeli 4 lidé, kteří s koronavirem bojovali, celkový počet obětí tak je nyní 208. Dalších 412 je v současné době hospitalizováno.

Od začátku vypuknutí epidemie u nás bylo provedeno přibližně 190 tisíc laboratorních testů. Za včerejší den objem provedených testů opět po několika dnech překročil hranici 8 tisíc, což je o dva tisíce více, než tomu bylo v pondělí.

Doporučeno
10 nejlepších herních klasik, které ti zkrátí čas v karanténě 10 nejlepších herních klasik, které ti zkrátí čas v karanténě 17. dubna 2020 12:32
Domů
Sdílet
Diskuse