Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. dubna 2020 20:03
Čas čtení 0:43
Ondřej Jarůšek

Podcast: Eminem 12 let nebere drogy, Ektor oznámil už 8. album a Nik Tendo vydává nový projekt

PODCASTY FRESHNEWS
Uložit Uložené

Pusť si nejnovější Freshnews ve formě podcastu.

 Odebírej nás na: Spotify, Google podcasty, Apple podcasty

Pokud nás pravidelně sleduješ, tak ti pravděpodobně neušlo, že každou středu ti přinášíme nový díl našich Freshnews, ve kterých ti naši moderátoři shrnou to nejzajímavější z uplynulých dní. A ani dnešní den není výjimkou.

Stejně jako v předešlých týdnech i dnešní epizoda vyšla ve formě videa, avšak pro větší pohodlí ti aktuální díl přinášíme i ve formě podcastu. Sám si tak můžeš vybrat, která verze ti vyhovuje více.

Doporučeno
Podcast: Byl tvůj první sex super zážitek, nebo trauma? Podcast: Byl tvůj první sex super zážitek, nebo trauma? 21. dubna 2020 21:21

Jedním z hlavních témat dnešního dílu se stal Paulie Garand a jeho nadcházející projekt, který připravuje společně s DJ Wichem. Raper z Liberce nám totiž prozradil několik zajímavostí stran hostů a jak se zdá, fanoušci se mají nač těšit.. „Právě teď poslal akapelu Pil C, před týdnem Majk Spirit a Restovski,“ řekl nám. 

Řeč však přišla i na Marpa a jeho nový diss track Zavři hubu 3, na přetřes přišel i Eminem, který je už 12 let bez drog, a samozřejmě jsme se podívali i mimo rap na řadu dalších aktualit. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse