Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. dubna 2020 18:45
Čas čtení 0:55
Antonín Havlík

Paulie Garand exkluzivně odtajnil spolupráci s Pil Cm a Majkem Spiritem. Marpo dissuje Bereniku Kohoutovou

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Nové vydání Freshnews opět odhaluje nejžhavější novinky ze světa hudby, filmu i společnosti.

Další Freshnews jsou tady a s nimi i náš moderátor Krištof, který tě provede svěžími novinkami z kultury i světa kolem nás. A je toho opravdu hodně.

Pilotní singl z desky Paulieho Garanda a DJ Wiche, nazvaný Mezi prsty, je venku. Dvojice umělců si na refrén pozvala talentovaného 7krát3 a jak pro Freshnews exkluzivně potvrdil přímo Paulie, featuringů bude na desce mnohem víc. „Právě teď poslal akapelu Pil C, před týdnem Majk Spirit a Restovski,“ leaknul nové informace a zároveň potvrdil, že další interpreti ještě přibudou. 

Marpo vydal track Zavři hubu 3, kde se opírá do zpěvačky Bereniky Kohoutové, kterou si vzal na paškál zmínkou v textu: „Nominovat Bereniku na zpěvačku roku, to si ze mě dělá někdo asi velkou p***l.“  Novou věc vydal i Ektor, který stejně jako u jeho singlu Hranice bere útokem youtubové trendy. Tentokrát s novinkou Do pěti zároveň oznamuje osmou studiovou desku Original vycházející v květnu tohoto roku.

Doporučeno
Rytmus pracuje na novém albu, Gucci Mane přeje svým haterům koronavirus Rytmus pracuje na novém albu, Gucci Mane přeje svým haterům koronavirus 15. dubna 2020 19:54

U hudebních novinek ještě zůstaneme – hvězda labelu Milion Plus Nik Tendo vydala singl Není limit, která je zároveň ukázkou z připravovaného projektu RESTART, který vyjde už tento pátek. Bude obsahovat osm skladeb, na kterých se kromě Nika objeví i Yzomandias, Kamil Hoffman, Jickson nebo Viktor Sheen. 

V nových Freshnews se také dozvíš detaily o Eminemovi, který je už 12 let bez drog, o koronaviru v Česku i o dokumentech na Netflixu, které streamovací služba zpřístupnila zcela zdarma. Dobře se bav!

Domů
Sdílet
Diskuse