Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. dubna 2020 19:54
Čas čtení 0:50
Antonín Havlík

Rytmus pracuje na novém albu, Gucci Mane přeje svým haterům koronavirus

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Pouštěj zbrusu nové Freshnews!

Jak už se stává dobrým zvykem, středy jsou ve znamení pravidelných Freshnews, které tě provedou těmi nejčerstvějšími novinkami uplynulých dní. Dnešním dílem tě bude provázet naše REFRESHER moderátorka Petra. 

Dobré zprávy přináší Rytmus. Zatímco rapeři zažívají v karanténě krizi, on na svém Instagramu oznámil, že momentálně pracuje na novém albu. Jak se bude jmenovat a jak bude znít, zatím není jasné – Rytmus je zatím na další informace velmi skoupý a drží je pod pokličkou. O to víc se tak můžou fanoušci těšit na to, čím je překvapí.

Známý atlantský raper Gucci Mane, samozvaný bůh trapu, na Twitteru pobouřil své fanoušky. Mezi motivačními citáty, které chrlí na své sledující, totiž napsal, že se modlí, aby jeho hejtři zemřeli na koronavirus. Podle mnohých hlasů to však pořádně přehnal – smrt druhým se totiž nepřeje, aniž když je člověk jeden z nejlepších raperů. 

Mooza vydal nový videoklip na skladbu RITD, ve které přednáší svou propracovanou flow. Skladba vyšla v rámci double EP Ego & Duše a na jejím samotném konci Mooza zarapuje kus textu, který svádí fanoušky k domněnce, že dissuje Pastora, který se minulý dostal do křížku se Sergeiem Barracudou. Mooza to však na svém Instagramu nakonec popřel, jeho projekt vyšel dávno před tím, než vůbec došlo k rozepři v labelu Azurit Kingdom.

Doporučeno
Pastor odpovídá na diss Sergeie Barracudy. Pražský strážník napadl mladou dívku Pastor odpovídá na diss Sergeie Barracudy. Pražský strážník napadl mladou dívku 8. dubna 2020 18:04
Domů
Sdílet
Diskuse