Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. dubna 2020 19:35
Čas čtení 0:51
Antonín Havlík

Nik Tendo odhaluje cover a tracklist svého nového projektu Restart. Jaké hosty přinese?

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Podívej se na detaily Nik Tendova nového projektu.

Nik Tendo je zpět a v plné síle. Mladý reprezentant labelu Milion Plus se za několik let vyšplhal mezi nejlepší rapery v Česku. Můžeme se domnívat, proč to tak je, roli v tom bude hrát hned několik aspektů – dravost labelu jako takového, ale i Nikova výjimečná práce s hlasem a zábavný, svěží rap se skvělým zvukem, který se může srovnávat se jmény světové scény.

Na svém Instagramu Nik Tendo, známý také pod pseudonymem Gold Cígo, exkluzivně uveřejnil tracklist projektu RESTART, jehož vydání je doslova za rohem. Vyjde totiž už tento pátek 24. dubna 2020.

Doporučeno
Nik Tendo je tak high, že už ani nevidí normální lidi. Nebe není limit, říká v novém singlu Nik Tendo je tak high, že už ani nevidí normální lidi. Nebe není limit, říká v novém singlu 20. dubna 2020 11:39

Jak bude znít? To se mohli fanoušci přesvědčit například v nejnověji vydané skladbě Není limit, k níž vznikl bláznivý vizuál. Nik Tendo tam používá svou specifickou roztěkanou flow, kterou bude zřejmě provázet celý projekt. Necháme se překvapit, jakou udá definici slovu RESTART v nových skladbách.

Na projektu se objeví jako hosté jeho parťáci z Milion Plus. Konkrétně Kamil Hoffman, Jickson,  a chybět nesmí ani Yzomandias. Jedním z hostů bude také Viktor Sheen. Co se týče produkce, na skladbách zazní beaty například od Konexe, Leryka nebo Tristana. 

Nik Tendo – RESTART

1. Už bylo na čase
2. Nemůžu spát feat. Kamil Hoffman
3. Backseat
4. Milujou crew feat. Jickson
5. Hraješ si na co feat. Viktor Sheen
6. Není limit
7. Sbohem
8. Restart feat. Yzomandias

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený NIK TENDO (@goldcigo),

Domů
Sdílet
Diskuse