Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. dubna 2020 11:39
Čas čtení 0:32
Antonín Havlík

Nik Tendo je tak high, že už ani nevidí normální lidi. Nebe není limit, říká v novém singlu

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Nik Tendův projekt RESTART vyjde 24. dubna.

Výrazná tvář pardubického labelu Milion Plus Nik Tendo je opět tady s novým singlem, který se jmenuje Není Limit. Track je zároveň ochutnávkou nového projektu RESTART, o kterém víme jistě, že vyjde 24. dubna 2020, šrotovat u fanoušků v přehrávačích by tedy měl už za několik dní.

„Štěkám jako doggo, pull up černý benzo, legendární naše bando, dokořán otevřu okno,“ rapuje Nik Tendo, který si opět specificky pohrává se svým „rýmovým“ hlasem. Jeho skladba nás zavádí někam do podivného fantaskního světa, kterému rozumí jen on sám a je jasné, že se fanoušci mohou těšit na podobnou atmosféru i na celistvém projektu.

Singl produkoval Konex a video natočil Tkeej, přičemž postprodukci a cover art má na svědomí Andreas Gold a fotografie Ladislav Kyllar. Je třeba také zmínit sound engineery, kteří novince dodali svěží zvuk – jsou jimi D.Kop & Decky.

Doporučeno
Šest ráno, ale Nik Tendo je pořád vzhůru. Broke boys mu komenty na YouTube furt píšou Šest ráno, ale Nik Tendo je pořád vzhůru. Broke boys mu komenty na YouTube furt píšou 11. února 2020 9:15
Domů
Sdílet
Diskuse