Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2020 9:15
Čas čtení 0:37
Antonín Havlík

Šest ráno, ale Nik Tendo je pořád vzhůru. Broke boys mu komenty na YouTube furt píšou

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS
Uložit Uložené

Další videoklip z alba FATAMORGANA je tady.

Druhý nejaktivnější člen labelu Milion Plus Nik Tendo aka GoldCigo v listopadu vydal očekávané studiové album FATAMORGANA – v pořadí již druhé. Ze 14 skladeb, které se nacházejí na tomto releasu, si můžou fanoušci užít už několik videoklipů a nyní přichází další. 

Nikova moodovka nese název 6:00 Ráno. „Bankovky na stole a drogy v kapse jsou, něco se bude dít, když máme v tvým městě show – broke boys mi komenty na YouTube furt píšou, asi můžu za to, že jejich kapsy prázdný jsou,“ rapuje v této skladbě.

Doporučeno
Neboj, nezdá se ti to. Nik Tendovo album Fatamorgana je venku Neboj, nezdá se ti to. Nik Tendovo album Fatamorgana je venku 1. listopadu 2019 9:57

Pokud jsi tak náhodou ještě neučinili, album FATAMORGANA můžeš samozřejmě poslouchat na všech streamovacích službách (Spotify, Apple Music) a také kupovat fyzický kus za 250 korun na oficiálním Milion Plus e-shopu.

V zapomnění by rozhodně neměla upadnout ani velká Double Trouble Tour 2020, která začíná 6. března – Yzomandias a Nik Tendo společně vyjíždí na tour k jejich posledním releasům a zastavovat se budou hned na patnácti zastávkách. Lístky koupíš na portálu GoOut.net

Domů
Sdílet
Diskuse