Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2020 19:45
Čas čtení 0:39
Ondřej Jarůšek

50 Cent chce zabít graffiti umělce, Pastor zveřejnil nové informace o beefu se Sergeiem a české MMA diváky čeká unikátní turnaj

PODCASTY FRESHNEWS
Uložit Uložené

Nový díl Freshnews je tu i v podcastovém formátu.

Odebírej nás na: Spotify, Google podcasty, Apple podcasty

Každou středu ti s železnou pravidelností přinášíme výběr těch nejlepších novinek za několik uplynulých dní a ani dnešek není výjimkou. Aktuální Freshnews si můžeš prohlédnout v klasické formě na YouTube, pro větší pohodlí ti však novinky přinášíme i ve formě podcastu, kterým tě provede Vítek. Je tedy jen na tobě, které verzi dáš přednost.

Doporučeno
Když o tobě někdo po víc než 10 letech mluví tímto způsobem, tak už je to osobní. Label pokračuje i bez Barracudy, říká Pastor Když o tobě někdo po víc než 10 letech mluví tímto způsobem, tak už je to osobní. Label pokračuje i bez Barracudy, říká Pastor 5. května 2020 18:29

Dnes se podíváme například na nové vyjádření od Pastora, který pro náš web popsal blíže současnou situaci kolem beefu se Sergeiem Barracudou. Ti spolu tvořili dlouhé roky tým, před několika týdny se však jejich cesty rozdělily. 

Dále tě čeká a nemine informace o rekordním počinu na Netflixu, bojových sportech v našich končinách a dozvíš se i o jídelníčku jednoho z nejsilnějších mužů světa. Kromě toho se můžeš těšit i na spor mezi 50 Centem a graffiti umělcem, který slavného rapera vyobrazuje v kombinaci s různými známými osobnostmi. To se však Fiftymu nelíbí a autorovi děl hrozí oprátkou.

Domů
Sdílet
Diskuse