Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2020 13:10
Čas čtení 2:08
Dominik Vetrák

Recenze: Musí uniknout před Sluncem, jinak všichni zemřou. Nový seriál na Netflixu je celosvětovým hitem

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pokud uvidí Slunce, zemřou. Vyplatí se sledovat nový seriál na Netflixu?

Into the Night je jedním z očekávaných květnových seriálů na Netflixu. Lidé po celém světě ho chválili, a tak jsme si ho pustili i my. První série, kterou si Netflix objednal od belgických tvůrců, má jen 6 epizod a zkoukneš ji za jeden večer. 

Děj začíná v momentě, kdy se Sylvie snaží nastoupit do letadla s popelem svého přítele. Ten nedávno zemřel a ona chce dokončit plánovaný výlet bez něj. Její letadlo ale unese terorista. Rychle se však ukáže, že neplánuje nikomu ublížit, právě naopak. Jmenuje se Terenzio, je voják pracující pro NATO, kde se doslechl, že brzy všichni zemřou.

Doporučeno
Co se stalo s 10 soutěžícími z exotického ostrova? Netflix odvysílal exkluzivní epizodu Too Hot To Handle Co se stalo s 10 soutěžícími z exotického ostrova? Netflix odvysílal exkluzivní epizodu Too Hot To Handle 14. května 2020 15:38

Jakmile se světelné paprsky dotknou země, lidé stojící na ní okamžitě zemřou. Letadlo s více než 10 pasažéry tak vzlétne a uniká před Sluncem, cestující se snaží zachránit si život, spojit se s milovanými a přijít na to, co se to vlastně děje.

Průměrné hodnocení čtenářů
Tvé hodnocení
Jaké hodnocení bys dal ty?
Zobrazit výsledky
Skrýt výsledky
0/10
Domů
Sdílet
Diskuse