Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2020 12:48
Čas čtení 0:57
Dominik Vetrák

Tom Hardy chystá hned dva nové seriály. Jeden z nich natočí tvůrce Taboo a Peaky Blinders

FILMY A SERIÁLY TOM HARDY
Uložit Uložené

Tom Hardy pracuje na dvou seriálových novinkách.

V rozhovoru pro Collider nám Josh Trank oznámil, že chystá nový seriál, který bude produkovat společně s Tomem Hardym. Ten si v něm i zahraje, a to poté, co ztvárnil hlavní roli v Trankově posledním filmu Capone. Snímek se mu vůbec nepovedl, jak se můžeš dočíst v naší recenzi, a tak na jeho novinku momentálně opravdu nejsme zvědaví. Z nějakého důvodu s ním ale Hardy chce spolupracovat znovu, a tak se dočkáme příběhu o vzniku CIA.

Doporučeno
Recenze: Al Capone v podání Toma Hardyho nosí pleny, slintá a trápí ho halucinace. Měl bys film vidět? Recenze: Al Capone v podání Toma Hardyho nosí pleny, slintá a trápí ho halucinace. Měl bys film vidět? 13. května 2020 16:26

Seriál se zaměří i na Fidela Castra, Kubu a souboj komunismu s kapitalismem. Trank tvrdí, že vypráví příběh takovou formou, jaká ještě ve filmech či seriálech nebyla. Mnohem více nás však zajímá Hardyho druhý seriálový projekt. Jmenuje se Great Expectations a Deadline informuje, že vznikne pod hlavičkou BBC a FX. Produkovat ho má Ridley Scott a Tom Hardy, přičemž seriál vytvoří Steven Knight (Peaky Blinders, Taboo).

Domů
Sdílet
Diskuse