Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. května 2020 19:51
Čas čtení 0:53
Ondřej Jarůšek

Podívej se, jak Expl0ited dostal KO na tréninku. Tvrdý levý hák neměl youtuber šanci ustát

SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Smlouva na youtuberský MMA zápas už je podepsána.

Před nedávnem domácí organizace Oktagon MMA oznámila, že chystá další obří show. Tou bude zápas youtuberů, ve kterém se pobijí známí internetoví baviči Expl0ited a Vláďa Videos. První z jmenovaných, který bude hájit slovenskou půdu, na novém videu podepisuje smlouvu k zápasu a zároveň ukazuje, jak vypadají začátky tvrdé přípravy.

Doporučeno
Šílené rvačky a tvrdé KO. Oktagon Underground 2 přinesl další úžasné zápasy v kleci Šílené rvačky a tvrdé KO. Oktagon Underground 2 přinesl další úžasné zápasy v kleci 24. května 2020 11:04

V záběrech, které na svůj youtubový kanál Expl0ited nahrál, je zřejmé, že jej čeká dlouhá a náročná cesta. Na tréninku schytal několik tvrdých ran a k zemi jej ostrým levým hákem poslal legendární trenér Ilja Škondrič. Sám Expl0ited přiznává, že box ani boj na zemi mu nejde a moc dobře na tom není ani s fyzičkou. Pod vedením jednoho z nejlepších trenérů na scéně se ale jistě časem dostane do formy.

Nové video fanouškům přinesl i Vláďa, který v necelé čtvrthodince vysvětluje vše, co diváky ohledně jeho zápasu s Expl0itedem zajímá. Sám v minulosti kritizoval boxerské duely youtuberů v zahraničí, a tak se rozhodl ozřejmit například to, co jej přimělo změnit názor a do MMA zápasu nastoupit. Odpovídá ale i na další různé otázky, které mu fanoušci zaslali.

Po oznámení chystaného zápasu se Expl0ited i Vláďa stali terčem negativních komentářů ze strany zarytých fanoušků MMA. Oba youtubeři jsou však podle všeho připraveni dát do své přípravy maximum a svým výkonem v kleci si získat respekt jak ze strany diváků, tak i ostatních bojovníků. Koho tipuješ na vítěze?

Domů
Sdílet
Diskuse