Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2020 18:56
Čas čtení 0:50
Antonín Havlík

Vydá 6ix9ine track s názvem Udavač?

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Pravidelná šestiminutovka o módě, kultuře a toho nejdůležitějšího, co se stalo za uplynulý týden.

Máme tady další středu a s ní i další vydání oblíbeného formátu Freshnews, kterými tě dnes provede náš moderátor Maty – tentokrát po delší době bez roušky. 

Před týdnem vydal Paulie Garand a DJ Wich desku Mezi prsty. Tohle album plné příjemných vajbovek si můžeš pustit třeba na Spotify nebo na Apple Music, ale ještě předtím se podívej na v pořadí čtvrtý videoklip na věc s názvem Livin, kde se objevil i Rest. Vizuální stránka je nápadně inspirována Paulieho oblíbeným režisérem Tarantinem a jeho slavným snímkem Pulp Fiction.

U rapu zůstaneme. 6ix9ine nechal své fanoušky hlasovat o názvu jeho dalšího songu, který má vyjít na světlo světa již tento pátek. Jeho Instagramu se však chytili i hateři a do komentářů začali sázet své návrhy, které rapera zesměšňovaly. 

Navrhovali například název The Snitcha, v překladu udavač.  Situaci nakonec zachránil až sám Tekashi, který napsal do komentářů svůj vlastní návrh: Trollz. Ten byl nakonec i nejlajkovanější.

Doporučeno
MMA zápas roku potvrzen: Vláďa Videos se utká s Expl0itedem MMA zápas roku potvrzen: Vláďa Videos se utká s Expl0itedem 20. května 2020 18:35

V nových Freshkách se dále dozvíš, kde si můžeš nechat nahrát svůj vlastní český rapový track, nebo co v současnosti dělají účastníci první řady Česko hledá Superstar. Vzpomeneš si na ně vůbec ještě? Tak či tak, nenech si další díl našeho pořadu ujít a dobře se bav.

Domů
Sdílet
Diskuse