Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2020 7:45
Čas čtení 0:56
Viktor Kniš

Maroš Kramár lechtal maskérku na zadku, ostatní účinkující se tomu smáli. Slovenská televize asi odvysílala sexuální obtěžování

NEWS
Uložit Uložené

Televize JOJ odvysílala v závěrečných titulcích velmi nevhodný moment.

Televize JOJ v pondělí odvysílala novou část zábavné šou Inkognito. V závěrečných titulcích se objevil i záběr z přípravy natáčení, kde je vidět, jak herec Maroš Kramár lechtá maskérku prstem na zadku během toho, co ona vykonává svou práci. 

Mnozí v tom vidí sexuální obtěžování na pracovišti: „TV JOJ přijde tak v pohodě, že Maroš Kramár sexuálně obtěžuje maskérku při práci, že to ještě dají do titulků a vesele vysílají. Samozřejmě, ostatní účinkující se vesele smějí. Abychom si náhodou nemysleli, že jsme tu ohledně práv žen nějak pokročili. Grc na kvadrát,“ napsala na Facebooku Katarína Danová – oběť sexuálního obtěžování v táboře Chachaland.

Doporučeno
Sexuoložka: Mám několik mladých mužů v terapii, kteří nedokáží oslovit dívku. O otevřených vztazích si myslím své (Rozhovor) Sexuoložka: Mám několik mladých mužů v terapii, kteří nedokáží oslovit dívku. O otevřených vztazích si myslím své (Rozhovor) 16. dubna 2020 16:12

Její postřeh sdílela i novinářka Deníku SME Zuzana Kovačič Hanzelová, která rovněž dlouhodobě bojuje za rovnoprávnost žen: „Ve kterém vesmíru je normální se takto chovat prosím vás? Maroš Kramár už zaregistroval, že nejsou 90. léta? Co si to dovoluje? A když to někdo stříhal, vysílal, režíroval, schvaloval, to se tam z těch desítek lidí nenašel jediný jeden, co by řekl – lidi, jste normální?“ ptá se Hanzelová. 

Diskutující se pod jejím statusem shodují, že v Inkognito je spousta podobných nemístných „vtipů“ a narážek, které znevažují ženy a jejich postavení ve společnosti. 

„Na natáčení relace Inkognito vždy panovala dobrá nálada a po mnoha letech výroby tohoto formátu mezi tvůrci a štábem vznikly kamarádské vztahy. V Inkognitu se ženám opravdu neubližuje. Za sestřih po skončení relace se televize omlouvá,“ uvedla ve stanovisku Katarína Gajdošíková, která zastřešuje PR relace Inkognito.

Domů
Sdílet
Diskuse