Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. června 2020 21:37
Čas čtení 0:56
Dominik Vetrák

Sauronovo oko, zobák kachny či wifi-router. Těmto věcem se podle internetu podobá PlayStation 5

TECH
Uložit Uložené

Některým design konzoly sedl, jiným očividně ne, a tak si z něj dělají legraci.

Kotaku sebralo nejlepší vtipné obrázky z internetu o netradičním designu konzole PS5. Mnozí si z konzole utahují, naštěstí se však většině hráčů její design líbí, a co si budeme nalhávat, i kdyby nám Sony chtěla prodat růžovou, 30kilovou kouli s portrétem Heleny Vondráčkové, na PS5 bychom před obchody čekali ve frontě o půlnoci.

Příslib nejlepších exkluzivních her, úžasný ovladač a minimální načítání u her společně s faktem, že značka PlayStation je prostě v srdci téměř každého hráče na světě, jsou příliš silné faktory. PlayStation během včerejší události představil kromě designu velké množství skvěle vypadajících her, které jsme shrnuli v tomto článku.

Doporučeno
Z prvních her pro PlayStation 5 ti spadne čelist! Sleduj trailery na revoluci v grafice: Horizon 2 či pokračování Spider-Mana Z prvních her pro PlayStation 5 ti spadne čelist! Sleduj trailery na revoluci v grafice: Horizon 2 či pokračování Spider-Mana 11. června 2020 23:52

Pokud ti to však nestačilo, těš se na srpen, kdy se dočkáme velkého State of Play odhalujícího další tituly. Nyní se už ale pobav u povedených fotomontáží pro PS5. Co konzole nejvíce připomíná tobě?

Domů
Sdílet
Diskuse