Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2020 15:46
Čas čtení 1:05
Vojtěch Vanda

Už 3 miliony hráčů si pořídily českou hru Kingdom Come: Deliverance. Teď bude zdarma

TECH STEAM
Uložit Uložené

Od čtvrtka 18. června do pondělí dalšího týdne si budeš moci stáhnout hru Kingdom Come: Deliverance zadarmo.

Česká hra vsazená do období před husitskými válkami Kingdom Come: Deliverance slaví tři miliony prodaných kusů. Pravděpodobně v návaznosti na dosažení tohoto milníku bude hra od čtvrtka 18. června do následujícího pondělí 22. června pro všechny ke stažení zcela zdarma, a to skrze digitální distribuční platformu Steam. O události informovaly Novinky.cz.

Doporučeno
The Last of Us 2 tě emocionálně rozdrtí. Připrav se na nezapomenutelný zážitek v nejlepší hře, jakou jsi kdy hrál The Last of Us 2 tě emocionálně rozdrtí. Připrav se na nezapomenutelný zážitek v nejlepší hře, jakou jsi kdy hrál 12. června 2020 9:01

Vývojářské studio Warhorse Studios, v čele s jedním nejznámějších českých herních scénáristů a designérů Danielem Vávrou, vydalo v únoru 2018 hru s názvem Kingdom Come: Deliverance. Středověká RPG hra, jež nevsází na mystično a nadpřirozené síly, jako spíš na reálnost a surovost středověku, se už od začátku těšila velké oblibě, což reflektovalo milion prodaných kusů během pouhého měsíce.

Domů
Sdílet
Diskuse