Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. června 2020 23:00
Čas čtení 3:28
Ondřej Jarůšek

Bratrovražedná válka a ohromné knockouty. Oktagon Underground 6 byl plný nádherných zápasů

SPORT
Uložit Uložené

Sobota rozhodla o vítězích slovenské strany projektu Oktagon Underground.

Minulý týden jsem se dozvěděli jména vítězů na české straně, a tak nyní přišla řada na slovenské bojovníky. Unikátní projekt Oktagon Undergound pomalu, ale jistě vrcholí a už brzy budeme znát krále jednotlivých pyramid. Stejně jako v předchozích týdnech jsme se i dnes dočkali senzačních bitev a o ostré přestřelky nebyla nouze. Pojď se s námi podívat, jak všech 10 zápasů probíhalo.

Doporučeno
Pouliční bitkař Kimbo Slice ničil jednoho soupeře za druhým, dostal se do UFC a stal se světovou hvězdou MMA Pouliční bitkař Kimbo Slice ničil jednoho soupeře za druhým, dostal se do UFC a stal se světovou hvězdou MMA 6. června 2020 10:42

Celý turnaj odstartovala pětice superfightů, z nichž tím prvním byl duel Jacoba Mikuly s Tomášem Zajacem. Díky vyvíjenému tlaku a jednomu knock-downu si první kolo na konto jasně připsal Tomáš Zajac, který Mikulu dostával do problémů i v kole druhém. Jacobovou jedinou možností k výhře bylo soupeře ve třetím kole ukončit, to se ale nestalo. Po třech kolech se tak mohl z jednoznačné výhry 3:0 na body radovat Tomáš Zajac, který předvedl parádní výkon.

Domů
Sdílet
Diskuse