Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. června 2020 21:32
Čas čtení 0:47
Adam Novosad

Nedaleko Černobylu se objevil oblak připomínající atomový hřib

NEWS
Uložit Uložené

Naštěstí nešlo o žádné testování jaderných zbraní ani tragédii.

Obyvatelé ukrajinského hlavního města Kyjev se před pár dny stali svědky nevídaného jevu. Na obloze se objevil obrovský oblak, který na první pohled připomínal atomový hřib objevující se po jaderném výbuchu, upozorňuje Metro.

Doporučeno
Radžníšpuram: Utopická komunita v čele s bohatým sexuálním guru, jehož sekretářka vedla válku proti úřadům USA Radžníšpuram: Utopická komunita v čele s bohatým sexuálním guru, jehož sekretářka vedla válku proti úřadům USA 22. června 2020 13:51

Obavy narůstaly i z důvodu, že mrak se objevil jen několik desítek kilometrů od jaderné elektrárny v Černobylu, kde se v roce 1986 odehrála jedna z nejhorších atomových katastrof v historii.

Na sociálních sítích se hned začaly objevovat fotky oblaku s úsměvnými popisy, zda náhodou Vladimir Putin potají netestuje novou jadernou zbraň ruské armády.

Domů
Sdílet
Diskuse