Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Jägermeister.
8. srpna 2020 8:21
Čas čtení 0:59
Sponzorovaný obsah

I ty můžeš mít doma design od oceňovaného německého ilustrátora. Stačí, když si koupíš novou limitovanou edici láhve Jägermeister

GASTRO
Uložit Uložené

Kromě unikátního designu tě potěší i lahodná chuť a dobrý pocit, protože koupí podpoříš i české a slovenské DJe

Celosvětový projekt #SAVETHENIGHT od oblíbené značky Jägermeister, který podporuje DJe, tanečníky, barmany a ostatní „noční“ umělce, přináší do Česka kromě této iniciativy a podpory DJů i limitovanou edici láhve.

Umělecký kousek od německého ilustrátora

Projekt podporovaný například i DJkou Peggy Gou, českým DJem a producentem NobodyListenem či slovenským ambasadorem Yakshou, uvádí na trh limitovanou edici láhve s unikátním designem. Poselstvím nového designu je solidarita a podpora komunit nočního života.

Za nepřehlédnutelným designem limitované edice lahví stojí špičkový německý ilustrátor Max Löffler s nezaměnitelným uměleckým „rukopisem“ a stylem. Na svém kontě má řadu ocenění, například je vítězem ADC Young Guns 17 za rok 2019.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Max Löffler (@haxloeffler),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Max Löffler (@haxloeffler),

„Dobré časy přijdou znovu. Pokud se tak nestane, je tato láhev určena pro ty, kteří noc tvoří. Společně je podporujeme. Společně #SAVETHENIGHT,“ řekl ilustrátor Max.

Jägermeister prináša aj na Slovensko limitovanú edíciu fľaše s unikátnym dizajnom, za ktorým stojí špičkový slovenský ilustrátor
Zdroj: Jägermeister

„Lidé mohou manifestovat podporu komunitě DJů jak posloucháním a šířením setů, tak zakoupením SAVETHENIGHT limitované edice lahví, která symbolizuje celou iniciativu. S projektem máme ambice maximálně podpořit scénu, vzdáváme se honorářů a marží a jsme nadšení z možností, které tento projekt přináší,“ říká za Jägermeister CZ Michael Bouda.

Limitovanou edici můžeš mít doma i ty

Speciální láhev, a s ní i symbolickou naději pro komunity nočního života, můžeš mít doma i ty. Pokud chceš podpořit všechny milovníky párty a lidí, kteří stojí za každou nocí plnou tance a hudby, stačí, když si koupíš tuto limitku i ty. Může si ji objednat jednoduše online, prostřednictvím e-shopu Freshlabels.cz a kromě lahodné chuti a skvělého designu světového umělce tě bude hřát u srdce i dobrý pocit.

Domů
Sdílet
Diskuse