Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. července 2020 7:20
Čas čtení 0:31
Viktor Kniš

VláďaVideos: Expl0ited může překvapit. Trénuji, jako kdyby byl nejlepší na světě (Rozhovor)

REFRESHER
Uložit Uložené

V nejnovějším rozhovoru jsme si do Refresher obýváku pozvali youtubera Vláďu, který se v popere v oktagonu s Expl0itedem.

Youtubeři Vláďa a Explo se v závěru roku setkají v ostře sledovaném MMA zápase, který realizuje organizace Oktagon. Oba neměli předtím s bojovými sporty žádné zkušenosti, a tak aktuálně absolvují náročné tréninky s těmi nejlepšími.

Reprezentovat budou v konečném důsledku nejen sebe, ale i své země a také se jim daří zpopularizovat pohyb mezi mladými lidmi, což je jedním z primárních cílů tohoto projektu.

Doporučeno
Expl0ited a VláďaVideos zažívají na tréninku peklo. Sleduj nové video z jejich extrémně náročné přípravy Expl0ited a VláďaVideos zažívají na tréninku peklo. Sleduj nové video z jejich extrémně náročné přípravy 1. července 2020 17:56

K nám do studia aktuálně zavítal první ze dvou hlavních aktérů Vláďa, který nám prozradil více o svých pocitech, ale i tom, jak probíhají jeho tréninky a co všechno musí absolvovat. Dozvídáme se, jak vypadají jeho tréninky, zatím však nechce odhadovat, jak by mohl youtuberský zápas dopadnout.

Kromě sportovních výkonů jsme se vrátili i k záběrům, kdy Vláďa začínal být známý v online světě a také do jeho raného dětství.

Domů
Sdílet
Diskuse