Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2020 17:56
Čas čtení 0:52
Ondřej Jarůšek

Expl0ited a VláďaVideos zažívají na tréninku peklo. Sleduj nové video z jejich extrémně náročné přípravy

SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Jak pokračují Explo a Vláďa v přípravě na zápas? To odhaluje nové video, které ti dá nahlédnout na jejich tvrdé tréninky.

Bolest, strach i odhodlání. Takové emoce se střídají na tvářích ústředních postav očekávané Války youtuberů, kterou pro fanoušky bojových sportů chystá domácí organizace Oktagon MMA. Expl0ited i VláďaVideos právě podstupují těžkou přípravu na vzájemný zápas v kleci a to, co všechno takové tréninky obnáší, se dozvíš v novém videu.

Expl0ited pod vedením slovenské trenérské legendy Ilji Škondriče zažívá tak trochu peklo na Zemi. Jak samotný tvůrce videí přiznává, náročné tréninkové jednotky často rozdýchává ještě dlouho po konci v šatně a trvá mu, než se z dřiny vzpamatuje. Extrémní tvrdost tréninků potvrzují právě i nově zveřejněné záběry, kde je vidět, že mu Ilja opravu nic nedaruje.

Těžké tréninky na žíněnce jsou sice jedna věc, ale boj youtubeři už nyní musí svádět i ve svých hlavách. To nám pomohl lépe pochopit Vláďa, který se fanouškům otevřel a svěřil se, že aktuálně největšího soupeře objevuje sám v sobě. Dozvídáme se také více o jeho vztahu se sestrou a jak moc pro něj rodina v životě znamená.

Doporučeno
Začátky MMA v Česku byly tvrdé, trash talky Karlose Vémoly nemám rád, říká známý trenér Dan Barták (Rozhovor) Začátky MMA v Česku byly tvrdé, trash talky Karlose Vémoly nemám rád, říká známý trenér Dan Barták (Rozhovor) 30. června 2020 16:04

Řada fanoušků, kteří duel slavných youtuberů v počátcích kritizovali, možná po zhlédnutí nového videa dojdou k uvědomění, že oba borci do přípravy vkládají vše a zápas berou opravdu vážně, nikoliv pouze jako velkou show. V komentářích nám můžeš zanechat tip na vítěze.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ☄ Vláďa Kadlec ☄ (KOMIK) (@vladavideos),

Anketa:
Koho tipuješ na vítěze?
Expl0ited
VláďaVideos
Remíza
Expl0ited
53 %
VláďaVideos
41 %
Remíza
6 %
Domů
Sdílet
Diskuse