Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je PR zpráva společnosti
27. července 2020 8:47
Čas čtení 1:54
Sponzorovaný obsah

Milují je české influencerky i světové celebrity. Značkové hodinky známých značek zvládne i tvůj rozpočet

MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Jsou stylové, praktické a budou se hodit ke každému z tvých outfitů. Ze značkových hodinek světových značek si určitě vybereš i ty.

Módní trendy se mění rychle. A to se netýká jen oblečení, ale také módních doplňků, bižuterie či šperků. Ale zatímco u bižuterie ti nemusí být líto vyhodit pár korun za trendy doplněk, který budeš nosit jen jednu sezónu, u hodinek je to jiné. Jelikož jejich cena se pohybuje výše, je lepší vybrat si nadčasový kousek, který bude snadno kombinovatelný a nevyjde z módy hned po létě.

Spolu s internetovým obchodem timestore.cz jsme pro tebe vybrali 5 modelů dámských hodinek, se kterými určitě neuděláš krok vedle. Ať už vsadíš na klasiku, sportovní vzhled, nebo eleganci, tyto hodinky budou stylovým a praktickým doplňkem nejen na jeden rok.

Minimalismus v podaní Daniel Wellington


„Wellingtonky“ jistě neunikly tvé pozornosti, protože je má v oblibě množství influencerek. Svou popularitu si získaly zejména díky minimalistickému looku, který se snadno kombinuje téměř s jakýmkoliv outfitem. Potěšující zprávou je i cena, která nezruinuje tvůj rozpočet. Nadčasový model ve stříbrném kovovém provedení s populárním typem řemínku shark mesh je „trefa do černého“ a vypadá výborně k elegantnímu i sportovnímu looku.

DANIEL WELLINGTON CLASSIC PETITE
DANIEL WELLINGTON CLASSIC PETITE Zdroj: www.timestore.sk

Tyrkysový styl od značky Michael Kors

Právě tato značka se již léta těší popularitě mezi mladými ženami, a to zejména kvůli nadčasovosti svých modelů. Tyrkysově modrý ciferník na hodinkách oblíbené značky Michael Kors si získá všechny dámy, které hledají něco stylového a výrazného zároveň. Tento analogový model se zlatým pouzdrem je výrazným doplňkem, a právě díky kombinaci zlaté a tyrkysové působí luxusně. Pokud máš útlejší ruku, tyto hodinky jsou pro tebe ideální, protože jejich rozměr je jen 42 mm.

MICHAEL KORS SLIM RUNWAY
MICHAEL KORS SLIM RUNWAY Zdroj: www.timestore.sk

Nesmrtelné retro od značky Casio

Chceš nosit na ruce hodinky, které miluje i Ryan Gossling, Kristen Stewart či dokonce Bill Gates? Jeden z cenově nejdostupnějších modelů značkových hodinek, který si získal přízeň milionů lidí, může být nyní i na tvém zápěstí. Najdeš je v nesčetných barevných kombinacích, ale my jsme vybrali nejikoničtější model Casio ve zlatém provedení s kovovým řemínkem.

CASIO RETRO COLLECTION
CASIO RETRO COLLECTION Zdroj: www.timestore.sk

Boyfriendy od značky Guess

Pokud jsi milovnicí chlapeckého stylu oblékání, jistě ti do oka padne model Guess z kolekce Hollywood. Tyto cenově dostupné dámské hodinky se silikonovým řemínkem jsou komfortní na nošení a snadno kombinovatelné. Bezčíselný ciferník je doplněn pouze výrazným logem značky, kromě toho má tento ikonický model retro vibe. Díky unisex vzhledu ti je možná bude krást i tvá polovička. Navíc přívlastek Hollywood mluví sám za sebe – tyto černé krásky jsou opravdu stylové.

GUESS ORIGINALS
GUESS ORIGINALS Zdroj: www.timestore.sk

Volba pro náročné od Citizen

Nejdražším modelem z našeho výběru jsou hodinky od značky Citizen. Jde o kousek, který skutečně vydrží celé roky a díky svému designu nikdy nevyjde z módy. Jemně fialové akcenty na ručičkách a ciferníku dodávají ženský feeling celokovovému stříbrnému provedení. Safírové sklo, perleťový ciferník a nerezové pouzdro z nich dělají šperk. Díky řízení rádiovými vlnami jsou dokonale přesné a navíc jim nikdy nebudeš muset měnit baterku – nabíjejí se totiž díky solárnímu pohonu Eco-Drive. Pokud tě budget nepustí, určitě je oceníš jako dárek k maturitě, promoci či narozeninám.

CITIZEN ELEGANT
CITIZEN ELEGANT Zdroj: www.timestore.sk
Domů
Sdílet
Diskuse