Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je PR zpráva společnosti
28. července 2020 13:06
Čas čtení 2:23
Sponzorovaný obsah

Můžeš jít s nimi téměř všude! Do moře, do lesa, do hor a klidně i na drink do tvého oblíbeného podniku ve městě

Můžeš jít s nimi téměř všude! Do moře, do lesa, do hor a klidně i na drink do tvého oblíbeného podniku ve městě
Zdroj: www.timestore.sk
MÓDA
Uložit Uložené

Nadčasové modely pánských hodinek už nejsou jen stylovým doplňkem, jsou praktickou pomůckou při turistice i dobrodružstvích.

Léto je v plném proudu, teplé dny se prodlužují a outfity se zkracují. Pohodlné tričko a kraťasy jsou v tomto období nutností, a tak máš možnost ukázat nejen namakané ruce, ale i stylové hodinky. A i když možná na sledování času upřednostňuješ displej telefonu, prázdné místo na zápěstí určitě ničím lepším (a stylovějším) než hodinkami nenahradíš. Ať už se chystáš dělat přes léto cokoliv a jít kamkoliv, hodinky na tvém zápěstí by prostě neměly chybět.
 
Sportovní, módní, minimalistické, ale i elegantní a vintage hodinky. Na trhu je dnes už tolik kousků, že může být pro tebe těžké se v takto bohaté nabídce zorientovat. My ti však s výběrem vhodných hodinek rádi pomůžeme. Ve spolupráci s internetovým obchodem Timestore pro tebe vybíráme 5 pánských hodinek, díky kterým pochopíš, proč jsou nestárnoucí klasikou a zároveň „must have“ doplňkem.


Cenově dostupný model Casio z řady Collection 

Náš výběr odstartujeme low-cost kouskem z dílny japonského výrobce Casio. To, že tyto pánské hodinky patří do kategorie levnějších, však neznamená, že by byly nekvalitní. Právě naopak. Značka Casio je sázkou na jistotu a tento model z řady Collection ti to jen potvrdí. Hodinky jsou vyrobeny z kvalitního plastu a jsou vybaveny vodotěsností do 10 ATM. Ty se tak nemusíš bát, že by se ti je podařilo při některé z tvých letních aktivit zničit. Navíc díky univerzální černé barvě je můžeš nosit téměř k čemukoliv.

CASIO COLLECTION
CASIO COLLECTION Zdroj: www.timestore.sk

Hodinky Casio nabité funkcemi stvořené pro dobrodruhy

U hodinek z dílny japonského giganta Casio ještě zůstaneme. Do našeho výběru jsme totiž zařadili i jeden propracovanější model, tentokrát z kolekce Pro Trek. Digitální hodinky s přehledným LCD displejem sice také patří do kategorie levnějších hodinek, ale o slabé nadílce funkcí se v případě tohoto modelu mluvit nedá. Kromě standardní výbavy (stopky, alarm) mají tyto digitální hodinky i teploměr, kompas a vestavěné osvětlení. Pokud by tě tedy náhodou léto zavanulo na toulky lesem, tyto hodinky určitě nezapomeň přidat do své výbavy.

CASIO PRO TREK CHRONOGRAPH
CASIO PRO TREK CHRONOGRAPH Zdroj: www.timestore.sk

Udávej styl s hodinkami Festina

Z kategorie odolných hodinek se přesuneme do kategorie sportovně-elegantních. Dalším kouskem, který se probojoval do našeho výběru, jsou hodinky Festina s červeným silikonovým řemínkem. Ten během teplých dní určitě oceníš, protože je ve srovnání s koženým páskem o něco pohodlnější na nošení. Hodinky pocházejí z populární kolekce The Originals, která je známá používáním výrazných barev. Samozřejmostí je ciferník s funkčními chronografy a zkrášlenými ukazateli v kontrastní červené barvě. Pokud upřednostňuješ spíše sportovně-elegantní styl, tento model je správná volba.

FESTINA THE ORIGINALS
FESTINA THE ORIGINALS Zdroj: www.timestore.sk

Módní hodinky z dílny Tommy Hilfiger

Zabrousíme trochu i do fashion kousků. Jedním z takových je určitě tento model od Tommyho Hilfigera, který je jakousi stálicí mezi módními hodinkami. To, že tyto hodinky pocházejí z dílny slavného amerického návrháře, nelze nijak přehlédnout. Výrazná loga s typickou vlaječkou, ale i trikolóra bílé, modré a červené, jsou do očí bijícím odkazem. Elegantní řemínek z ušlechtilé kůže a svěží modrý ciferník dodávají těmto módním hodinkám nepřehlédnutelný vzhled, a ty se tak nemusíš bát, že by zůstaly bez povšimnutí. Představ si už jen ten outfit – obyčejné bílé tričko, jeansové kraťasy a tyto hodinky. Může být?

TOMMY HILFIGER TRENT
TOMMY HILFIGER TRENT Zdroj: www.timestore.sk

Citizen s potápěčským designem

K létu patří jednoznačně i voda. Pokud jsi dobrodružnější typ člověka, potápěčské hodinky by mohly být něco pro tebe. Právě hodinky z této kategorie si díky svému nezaměnitelnému vzhledu získávají stále více fanoušků. Poznáš je už na první pohled – většinou mají výraznou otočnou lunetu a nepřehlédnutelné ukazatele. Jinak tomu není ani v případě modelu Citizen Promaster Marine. Hodinky disponují vodotěsností 20 ATM a luminiscenčními ručičkami a ukazateli. Samozřejmostí je i patentovaný solární pohon Eco-Drive a kvalitní silikonový řemínek. Zda se pro tyto hodinky rozhodneš pro jejich funkčnost, nebo pro jejich namakaný vzhled, necháme už na tobě.

CITIZEN ECO-DRIVE
CITIZEN ECO-DRIVE Zdroj: www.timestore.sk
Zpět
Sdílet
Diskuse