Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. srpna 2020 8:31
Čas čtení 0:43
Daniel Mikolášik

Firma ti zaplatí skoro 60 000 korun, pokud se na měsíc vzdáš masa a staneš se veganem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Cílem společnosti je vzdělávat lidi o výhodách přechodu z masa na rostlinné alternativy, které jsou šetrnější k životnímu prostředí.

Britská výzkumná agentura VeganLiftz nabízí třem lidem, na první pohled, velmi lákavou nabídku. Pokud se na měsíc dokážeš vzdát masa a začneš se stravovat výhradně jídlem, které nemá živočišný původ, můžeš získat až 2 000 liber (v přepočtu přibližně 58 tisíc korun).
 
Jak však informuje portál Unilad, nabídka platí výhradně pro masožravce. Aby toho nebylo málo, pokud se na 30 dní staneš veganem, společnost ti bude celý tvůj nový jídelníček, vyskládaný z čistě rostlinné stravy, financovat. VeganLiftz ujišťuje, že se nemáš bát drahé veganské stravy, protože za ni nic neutratíš.

Doporučeno
12 hodin ji znásilňovali a bili. Video se později objevilo na PornHubu, stránka ale prosby 14leté dívky ignorovala 12 hodin ji znásilňovali a bili. Video se později objevilo na PornHubu, stránka ale prosby 14leté dívky ignorovala 31. července 2020 12:18

Nabídka platí jen pro tři zájemce, přičemž cílem společnosti je vzdělávat lidi o výhodách přechodu z masa, mléčných či jiných živočišných produktů, na rostlinné alternativy, které jsou šetrnější k životnímu prostředí. Také chce prostřednictvím daných tří lidí demonstrovat příznivé účinky veganské stravy na zdraví člověka.
 
Po skončení 30denní výzvy společnost vytvoří studie, ve kterých bude jasně vyznačeno, jak dokáže přechod na veganskou stravu ovlivnit zdraví a kondici. Ručí i za to, že ve studii zmíní jakékoli nevýhody toho procesu.
 
Aby společnost dosáhla co nejlepších výsledků, chce se zaměřit primárně na osoby s jídelníčkem s vysokým obsahem masa.

Firma ti zaplatí viac ako 2 200 eur, ak sa na mesiac vzdáš mäsa a staneš sa vegánom
Zdroj: Ilustračná foto: Facebook (Nathaniel Drew)

Přihlásit se můžeš ZDE.

Domů
Sdílet
Diskuse